Waarom kiest u voor ons?

  • checkGoede Service
  • checkUitmuntende vakmanschap
  • checkScherpe prijzen
  • checkGoede kwaliteit
  • check7 jaar ervaring
OFFERTE AANVRAGEN
systemen
Overige Installatiediensten

Bij infrezen van vloerverwarmign dient er wel een afwerkvloer aanwezig te zijn zoals een zandcement vloer of een anhydrietvloer.

Frezen in een betonvloer en of een tegelvloer is tegen meerprijs mogelijk.
Dit dient altijd van te voren gemeld te worden. De tegels moeten wel goed vast zitten anders hebt kans dat door het infrezen de tegels loskomen.

De sleuven worden 18 mm diep ingefreesd.Hierdoor ligt de vloerverwarming net onder het vloer oppervlak. Dit heeft als voordeel dat de vloer snel opgewarmt wordt. De stof die vrij komt bij het infrezen van de sleuven worden opgezogen door krachtige stofzuiger. We vangen de stof op in zakken die de klant zelf dient af te voeren.
Wil je de vloer nog egaliseren kan je dit het best doen voor het infrezen zodat je naar het infrezen de vloer direct af kan werken. We frezen de slangen altijd in slakkenhuis patroon in . Dit wil zeggen dat de vloer gelijkmatig wordt op gewamrt omdat de de aanvoer leiding altijd naast een retour leiding ligt. Wij zijn niet aansprakelijk voor het door frezen van andere leidingen die in de vloer liggen. Zoals electra,gas,water,cv leidingen.


Belangrijke aandachtspunten

Minimaal 2 groepen met 16 ampere stroom of meer aanwezig
De vloer dient vlak en bezemschoon te zijn
Geen andere obstakels op de vloer
Indien er tegels liggen altijd van te voren te melden
Aansmeren van de leidingen is niet het zelfde als egaliseren.

vlo_img

Vraag nu vrijblijvend en snel een offerte aan voor uw nieuwe vloerverwarming.