img
IBG Installatieservice

Als ervaren montagebedrijf voor diverse grote vloerverwarming fabrikanten hebben wij onze eigen Vloerverwarmingssystemen kunnen ontwikkelen. Het grote voordeel is dat wij heel veel uit de praktijk hebben kunnen leren.


Vloerverwarming via de cv – installatie is momenteel een zeer groeiende markt. Veel consumenten hebben inmiddels kennis gemaakt van de voordelen en comfort van vloerverwarming, waardoor deze vorm van verwarming nier meer uit onze woningen weg te denken zijn. Voor heen werden er alleen in dure villas en in grote landhuizen vloerverwarming toegepast maar de laatste jaren worden steeds meer vloerverwarmingssystemen in eengezinswoningen en appartementen gemonteerd.

In het kort gezegd zijn er twee manieren om vloerverwarmingen aan te brengen. Methode 1 de vloerverwarming op de betonvloer aangebracht, waarna deze wordt afgewerkt met cementdekvloer. Methode 2 men slijpt de vloerverwarming in de bestaande cementdekvloer, waarna afwerking kan plaats vinden. Bijvoorbeeld met tegels, laminaat, vloerbedekking.

0

PROJECTEN AFGEROND

0

JAAR ERVARING

0

ERVAREN MEDEWERKERS

0

TEVREDEN KLANTEN

Vraag nu vrijblijvend en snel een offerte aan de nieuwe vloerverwarming.